Stripper

Elk jaar ga ik met vriendinnen de kroeg in op vrouwenavond tijdens de Hoornse kermis. Vaak vergeten we dat er strippers zijn, soms gillen we voor de lol mee met alle andere meiden.

Dit jaar gaan de strippers aan ons voorbij. Of toch niet. Terwijl ik in de rij voor het toilet sta zie ik in mijn ooghoek een man op het podium. Hij lijkt me niet heel speciaal, dus ik klets vrolijk verder.Totdat er aan alle kanten wordt gegild, camera’s tevoorschijn komen en mensen dringen voor het podium. Mijn interesse is gewekt, zeker omdat het publiek voornamelijk uit mannen bestaat. Misschien heb ik iets gemist en is die stripper toch een echte Don Juan die zowel mannen als vrouwen in vervoering brengt.

Maar nee, de man zit braaf in zijn broek en met hoed op een stoel. Hij is slechts bijzaak. De kreten zijn voor een dansende stripper, slechts gehuld in een minuscule slip. Na wat sensuele poses valt het broekje op de grond en danst het naakte lijf zwoel verder. Ik heb genoeg gezien. Een stripper die tot het gaatje gaat vind ik al niet chique, maar het feit dat het hier een vrouw betreft slaat werkelijk alles. Misschien vergis ik me, maar de woensdag is toch nog steeds vrouwenavond?!

NHD Column In 60 seconde 2010

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =