Voorwoord

Een eigen magazine… Met dit eerste nummer komt onze droom uit. Eindelijk kunnen we jullie echt kennis laten maken met WoonStore. Want wat veel mensen niet weten, is dat WoonStore zoveel meer is dan een gewone woonwinkel.

Alweer twaalf jaar geleden openden wij WoonStore aan de Lylantse Baan in Capelle aan de IJssel. Een nieuwe winkel, een nieuwe uitdaging en een ander concept, namelijk een verrassende fabrieksoutlet op woongebied. In onze winkel hebben we meer dan 200 units waar verschillende leveranciers hun producten presenteren. Zowel nieuwe als oudere collecties. Met zoveel variatie is WoonStore altijd anders. Van landelijk tot stoer, van het exclusieve merk Braxton tot hergebruikte materialen van RESCUED!, van nostalgische meubels tot een strak design. En allemaal zonder levertijd.

Wij runnen onze succesvolle onderneming met veel liefde. In het begin deden we alles zelf, inmiddels werken we met een super gemotiveerd en betrokken team. De creatieve stylistes zorgen altijd voor de juiste sfeer, onze medewerkers helpen iedereen op vakkundige wijze en wij zorgen ervoor dat het aanbod groot en aantrekkelijk blijft.

Met de wekelijks wisselende collecties verrassen we jullie in de winkel, maar we willen jullie blijven verrassen en inspireren. Met leuke acties op Facebook, onze opvallende nieuwsbrief en nu met ons eigen magazine. Een blad boordevol ideeën, stylingtips, inspiratie, acties en interviews. Mét een kijkje achter de schermen. Want wat is het verhaal achter de merken, hoe zorgt het stylingteam dat de winkel er altijd op en top uitziet en hoe houden wij alle ballen hoog met een eigen zaak en drie kids?

Leer ons kennen en laat je inspireren!

Heel veel leesplezier,

Mirjam en Gerjan Rentenaar

April 2013

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + 7 =